Workshop i visuell dramaturgi

Posted on Jan 8, 2017

Kattas Figurteater Ensemble, Papirhuset Teater, Vestfold/Telemark krets av Norsk Skuespillerforbud arrangerer

Workshop i visuell dramaturgi

Tid:             Lørdag 28. januar kl. 11.00 – 16.

Søndag 29. januar kl. 11.00 – 16.00

Sted: Papirhuset Teater i Tønsberg

Kurset er for: Skuespillere/dansere/scenografer/instruktører/dramatikere/

figurmakere og dramalærere

Pris:           400, – kr.

Prisen inkluderer bevertning under kurset, mingling og fest til langt på natt fra kl 19 lørdag og fribillett til forestillingen FAR/AWAY  –  LANGT/BORTE med Bolshoy Figurteater fra St .Petersburg som gjester Nøtterøy Kulturhus onsdag 1. mars kl. 18.00.

Kursholder er Anna Ivanova-Brashinskaya. Hun er instruktør for den prisbelønte forestillingen som gjester Nøtterøy Kulturhus. Fra 1995 – 2001 var hun professor ved Sankt Petersburg Akademi for Scenekunst. Fra 2001 – 2014 var hun leder av figurteaterutdanningen ved Turku Kunstakademi. De siste årene har hun arbeidet som instruktør ved teatre i Finland, Litauen, Polen og Russland. Hun har vunnet ry for en visuell registil som blander fysisk teater, scenografisk teater og animasjonsteater (for mer om kursholderen sjekk: annaivanovapuppetry.wordpress.com 

Om kurset Vis meg en historie

Deltakerne får en innføring i grunnleggende dramatiske elementer som kan anvendes i ordløs historiefortelling. Kurset starter med en teoretisk del og fortsetter med praktiske øvelser både individuelt og i små grupper. Gruppearbeidet vil blant annet dreie seg om utforsking av hvordan en klassisk tekst kan fortelles gjennom skuespillernes kropper og gjennom valg av materialer.

Påmelding til iselin@kattas.no innen 20. januar.